Första , andra och tredje plats i "Blogg.se snyggaste Halloweenoutfit!"

Som ni vet har man här på Halloween.blogg.se kunnat rösta fram det snyggaste bidraget i tävlingen “Blogg.se’s snyggaste Halloweenoutfit”. Under första dygnet ramlade det in cirka 1000 kommentarer/röster. Ganska snart syntes en klar vinnare.


Motiveringar som:  “Postat av: Zandra nr 19! klockren kopia vad fan!” “Postat av: Malin  19 OF COURSE MY HORSE!” och  “Postat av: Kim Ekholm nr 19 såå likt......” har kommit in och jag är beredd att hålla med! Det här är verkligen en kopia av Jokern och Heath Ledger. Här på kontoret gick snacket “De kanske har skickat in en bild från filmen”. Men så var det inte! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! Snyggaste Halloweenoutfit på hela blogg.se!


VINNARBIDRAGET i “snyggast Halloweenoutfit på hela blogg.se” år 2008 kommer från: lifeisamixtape.blogg.se/!Det fanns två bidrag till som  fick många röster. Därför korar jag här och nu en andra- samt tredjeplats.På andra plats  i “Blogg.se’s snyggaste Halloweenoutfit” 2008 kom Knatte, Fnatte och Tjatte. Bidraget kom från thurdin.blogg.se


Och sist men inte minst. En tredjeplats. Och en minst sagt annorlunda, men cool och kreativ Halloweenoutfit från lizaloop.blogg.se/


Rösta fram vinnaren till "Snyggast Halloweenoutfit på hela Blogg.se"

Jag har fått massvis med snygga och framförallt kreativa bidrag till "Snyggaste Halloweenoutfiten på Blogg.se"-tävlingen. Igår kväll, när det fortfarande ramlade in massvis med coola bidrag, insåg jag att det skulle bli för svårt för mig att välja ut  en vinnare. Därför låter jag er bloggare och bloggläsare rösta fram en vinnare!


Nedan syns de bästa av bidragen.Skriv siffran på den Halloweenoutfit ni gillar bäst i "Kommentarer" under inlägget.
Ni får bara rösta EN GÅNG per person. Att lämna namn eller bloggadress är valfritt, men ni bör skriva er mail-adress.


Må bäste man, eller kvinna vinna!

RSS 2.0